Från kaninland till mysland

Igår blev det en heldag på Liseberg och idag går jag här hemma och skrotar i mysisar. Vi varvar lata hemmadagar med dagar på utflykt. Så underbart! Även om jag känner mig såå onyttig av att bara gå och lata mig så har jag ändå fått en hel del gjort. Utan att jag riktigt tänker på det så donar jag här hemma med middagar, städning, tvätt med mera samtidigt som jag hjälper några kunder i nöd, svarar på mail och styr upp lite grejer med företaget. Barnen har kompisar här idag, så gott både för dem och oss 🙂 Igår fick vi ju en heldag med bara familjemys.

Liseberg var helt på barnens villkor. Jag och Henrik hade också lilla åkpasset och åkte det mesta med barnen. Ok, kopparna som går runt pallar inte någon av oss. Men till vår undsättning kom Jonna och Pontus som åkte den med Leo. Blev ju strålande bra 🙂 Sen var det lek och bus som präglade hela dagen. Vi var hemma vid midnatt, ömma i fötterna, supernöjda barn som sov… en perfekt utflyktsdag.

Jag är lite yrkesskadad och kunde inte undgå Lisebergs fina grafiska profil. Älskar färgerna och formen de kör med nu, det rosa och blå. Jag blir så glad och inspirerad av den. På bilderna nedan ser du lite, jag skulle fotat mer kring det!

 

Vi hade med oss tre stora lådor med choklad hem… alldeles för mycket!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

© Nina Möller ---- mail mail@ninamoller.se tel 0733-81 08 91