Härliga sommar

Nu är det verkligen semester! Det tog inte lång tid innan jag hade varvat ner. Sen har det varit ovanligt tyst på telefon och mail, det brukar vara mer. Otroligt skönt att det är så lugnt.

Jag har en lista med grejer jag tänker att jag ska göra på semestern, det är inga kundprojekt utan har med mitt egna att göra. Familjeträdet ska utvecklas något, mina onlineutbildningar behöver lite extra kärlek innan de nylanseras på ny plattform, artiklar ska skrivas till bloggen på Odd så jag har en del förberett till hösten, en plan för mina sociala kanaler ska fixas med och häromdagen blev jag ägare till en ny domän. Inte vilken domän som helst! Jag har velat ha den i flera år och varje år vakat över den när den går ut. Men ägaren har förnyat och förnyat… kommer mer info om det längre fram 🙂

Men allt detta är sådant jag tycker är superkul! Nu har jag äntligen tid att fixa mer med mina egna delar. Utöver detta så blir det så klart mycket mys och bus med familjen. Lata morgnar.. turer med båten.. hälsa på hos övriga familjemedlemmar.. barnen leker med kompisar.. serier i mängder på kvällarna med maken.. och en hel del småtripper. Livet är avslappnat och gött just nu.

Här är lite bilder från veckan…

 

Min systerdotters minsta knodd, Ninja, har fyllt ett år och vi var och firade henne. Så söt!

Grabbarna tycker det är så kul att leka med henne.

Sen har vi varit hos min syster och badat och ätit en massa gott. Hon har en pool och en mjukglass- och slushmaskin, inte alls poppis hos de små 😉 Så härligt!

Och där finns så många fina blommor att fota.

 

Nedan kommer ett tips på lätt lunch. Nu är det så mycket mat som ska lagas varje dag. Och jag tycker det är sådär kul… Men igår provade jag att göra spett av kycklingfärs. Jag blandade i ägg, chili, vitlök, havssalt, peppar mm. Formade till avlånga bollar och satt på spett. Sen la vi dem i lite finare korvbröd med creme fraiche och grönsaker. Riktigt gott. Alla åt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

© Nina Möller ---- mail mail@ninamoller.se tel 0733-81 08 91