En syster med passion för pelargon

Här har semestern smygstartat denna veckan. Onsdag till fredag har jag och barnen haft semester och i fredags fick även maken semester. Nu är jag tyvärr inte klar så den kommande veckan kommer jag jobba. Två webbplatser och två logotyper ska bli klara innan jag får ta semester. Så imorgon är det bara att borra ner huvudet och hoppas att kreativiteten är på topp! Under våra lediga dagar har vi ändå hunnit med en hel del bus, lek, varit på bio och sett nya minionfilmen, shopping på IKEA, bad och pokemonjakt. Häng med på Instagram story (@mollernina) så ser ni vad vi hittar på.

Min syster Helen har en stor passion för pelargoner. Hon har flera växthus och jag vet inte hur många sorters pelargoner hon har men det är många! Jag fick ett par olika sorter för ett tag sedan och förra veckan fick jag en ”Ninni” (jag kallas Ninni) och den blommar så underbart fint.

Flera av de andra sorterna blommar också superfint nu. Här är två sorter utöver Ninni. Så vackra!

Denna sorten heter Denise.

Denna kvist är från plantan Lara gem.

Denna bild är från förra året när jag fotade i hennes växthus. Den bilden använde jag sen till hennes visitkort, som jag fick äran att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

© Nina Möller ---- mail mail@ninamoller.se tel 0733-81 08 91