Unnar mig lite nytt

Denna vecka jobbar jag. Lite ensamt är det men jag får verkligen mycket gjort. Inga barn att hämta och ingen hund att åka hem till på lunchen. Henrik är hemma med övriga familjen så jag kan köra på rätt hårt. Punkt för punkt bockas av, känns bra!

Häromdagen köpte jag två nya träningshoodies och lite nytt från Bareminerals. Pudret och rougen hade jag innan men concealern och den färgade hudcremen är nya. Concealern är verkligen grym, täcker riktigt bra. Den använder jag under ögonen och för att ljusa upp vissa partier i ansiktet. Det jag gillar mest är nog den speciella blendern (formad som en droppe), finns på Skincity. Den är superbra för att ”dutta” ut concealern. Kul med lite nytt ibland. Den färgade hudcremen har spf 30, perfekt nu under sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

© Nina Möller ---- mail mail@ninamoller.se tel 0733-81 08 91