Skip to main content

Jag vann en auktion på Musikhjälpen; en hel salong för oss själva!

I december vann jag en auktion ordnad av Nuna, en skönhetssalong här i Växjö, för Musikhjälpen. Det jag budade på var en after work på Nuna. Så igår kväll var det dags! Jag tog med mig teamet på Odd och vi fick hela salongen för oss själva. Så lyxigt!! Innan vi begav oss hade vi en liten träff på kontoret. Sen väntade en kväll med bubbel och snittar samt mängder med egenlyx. Vi fick göra de behandlingar som hans med. Det klipptes, färgades bryn och fransar, gjordes lashlift, ansiktsbehandlingar, hårbottenpeeling, glowmask för håret mm. Vi blev så väl omhändertagna, rena drömmen Efteråt var vi härligt mosiga och så nöjda!

Vilken win att bidra till Musikhjälpen och samtidigt få ge detta till gänget på Odd. Tack Nuna för att ni gjorde detta möjligt. Känner mig “glowig” hela jag idag. Passade på att köpa nytt schampo och balsam från Kevin Murphy, ska bli kul att testa.

Jag får ofta frågan hur många vi är på Odd och just nu är vi sju personer + en praktikant.

Ebba hade fixat gott plock på kontoret innan vi begav oss till Nuna.

Sen var det dags! 🙂 Nedan är hela fina gänget. Tjejerna och vår praktikant Anton. Så kul att alla kunde vara med.

Vi blev servade under hela kvällen med snittar och dricka.

Sen var det bara att njuta av deras fina salong, härlig personal och alla behandlingar.

Efter tre timmar var vi klara. Vi hade en tanke om att gå vidare efter Nuna men det fick bli en annan gång 😉 När vi kom ut därifrån, osminkade efter alla behandlingar och färgade bryn mm så var vi alla överens om att soffan hemma lockade mest 🙂 Att bara få fortsätta njuta av det vi precis varit med om och den avkopplande och varma känslan man hade i kropp och själ.

Ska bli kul att prova hårprodukterna nedan, jag har aldrig testat produkter från Kevin Murphy.