Skip to main content

En odd byrå

Vi hjälper företag att synas, sälja och bygga varumärke.

Jag startade denna verksamhet 2003 och var själv i bolaget under många år. Idag har vi ett helt team med duktiga medarbetare och partners som dagligen hjälper våra kunder att förverkliga sina mål och visioner. 

Helhetslösning – från logotyp till komplett webbplats

Ibland gör vi enbart en webbplats eller en trycksak men majoriteten av våra uppdrag handlar om att få till en helhet. Det börjar ofta med att vi sätter grunden till varumärket för att sen se över den grafiska profilen. Därefter går vi igenom kanal efter kanal och ser till så att detta följs, om det så är webbplatsen, sociala medier, mailutskick eller trycksaker.

När du behöver ett team som lyfter ert varumärke i både ord och design

Vi vill att du ska kunna njuta av att lansera den där webbplatsen eller se varumärket spridas, enhetligt och snyggt, i era kanaler. Vi finns med från idé och design till skapandet och lansering. Vi är genuint nyfikna och ställer gärna de där extra frågorna och finns här som stöd när ni behöver någon att utbyta kreativa tankar med.

Vi vill att fler ska upptäcka det unika med er och attraheras av ert fina varumärke och vilja vara en del av det ni gör. Om det så är att köpa era tjänster eller produkter, följa er i sociala medier, sprida er till sin omgivning eller bli anställd.

Våra tjänster

Varumärkesdesign
Grafisk profil
Komplett webbplats

Intresserad av ett samarbete?

Hör av dig och berätta mer. Skicka ett DM via LinkedIn alt Instagram eller mail på mail@ninamoller.se.