Skip to main content

Sociala medier

Nå fler och bygg varumärke med kanaler som Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok med flera. Här hittar du inspiration och kan du få hjälp genom utbildning, rådgivning och smarta produkter.

A deck of Social
Media brilliance

Kreativa idéer till företagets sociala medier. När idéerna sinar finns SoMe-korten till din hjälp så du alltid har något att skriva om. Placera den snygga boxen på skrivbordet och ha kreativiteten inom räckhåll.

Få tips och inspiration direkt i din mailkorg

Helt kostnadsfritt

I mina mailutskick skriver jag om allt från entreprenörskap och varumärke till marknadsföring och planering. Häng med bakom kulisserna och få tips och inspiration.

Sociala medier för dig som ägare, vd eller ledare

Bli säker och synlig

Med en väl genomarbetad metod lär jag dig, som ledare eller ägare till ett företag, att använda sociala medier för att bygga ditt yrkesmässiga varumärke men också hjälpa verksamheten framåt. Du lär dig hur du i din roll, via kanaler som ex Instagram och LinkedIn, kan bidra för att hjälpa verksamheten att sälja, hitta bra kompetens men också för att bygga bra relationer till medarbetarna.

Sociala medier – vilka kanaler ska du välja?

Varsågod, en gratis guide om sociala medier

Genom att finnas på sociala medier och dela med sig av tips, inspiration och kunskap kan man få en enorm spridning av företagets varumärke. Men vilka kanaler ska man satsa på? Många upplever det som en djungel av kanaler. Måste man använda alla? Var mår du och verksamheten bäst av att nätverka och synas?

Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg

Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

Michael Wedin, Loopia

Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like 🙂 Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!

Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! *5 st stjärnor

Administratör – Lagerqvist Bygg AB

Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

Linda Himsel, Linda Himsel Photography

Mycket bra! Hade gärna haft en heldag. En enkel, nyttig genomgång av ett ämne som är enormt. Lärt sig mer, förstår mer, vågar mer!

Eric Wickell, Växjö Småland Ariport

Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.

Caroline Dunne, Möteslabbet

    Få tips och inspiration direkt i din mailkorg

    Helt kostnadsfritt

    I mina mailutskick skriver jag om allt från entreprenörskap och varumärke till marknadsföring och planering. Häng med bakom kulisserna och få tips och inspiration.

    Inlägg om sociala medier från bloggen