Skip to main content

Nu är den äntligen här! A deck of social media brilliance

Igår fick jag meddelandet som jag länge väntat på… min produkt, som jag jobbat med några månader, är klar och redo att levereras. Så igår lassades ett gäng tunga lådor in på kontoret. Vilken känsla att få öppna första lådan! Livrädd för att hitta stavfel men också nyfiken på om de blev så bra som jag hoppats på…

Hur kom produkten till?

Jag jobbar främst med att sälja tjänster men har genom åren drivit e-handel i flera omgångar. Nu var det ett tag sen och jag saknar det. Så tanken på att skapa en produkt har funnits länge, men jag har inte vetat vad. Sen en dag i höstas så fick jag en idé. När jag sökte efter idén på webben så hittade jag ingenting. Den finns i andra branscher men inte inom den jag vill rikta den till. Jag hade hittat en produkt som skulle kunna hjälpa den målgrupp som jag annars jobbar med dagligen via byrån Odd. Win win! Dessutom har jag effektivt kunnat skapa produkten, varumärket, webben mm på egen hand vilket så klart underlättat. Till min hjälp har jag haft ett litet team som jag kunnat bolla med, som korrläst och hjälpt mig med diverse grejer för att få fram den så snabbt som möjligt. Jag kan inte säga annat än att det underlättar att ha jobbat med kommunikation och marknadsföring i 20 år (både digitalt och tryck) när man ska lansera en sån här produkt.

Varför en tryckt produkt och inte digital?

Hur digital jag än må vara och många i den målgrupp vi kommer rikta oss till så tror jag på att denna produkt blir en bra kontrast till det digitala. Det här är en produkt som är snygg och ska ha en självklar plats på skrivbordet. Det finns inga planer just nu på att digitalisera den, jag tror vi har tillräckligt med digitala tjänster och att den här produkten kan förenkla för användaren genom att den inte är digital.

Vem är målgruppen?

Vi riktar oss till dig som arbetar med sociala medier. Till dig som dagligen kämpar med att skapa innehåll till det företag du jobbar på eller äger och driver. Så oavsett om du är egenföretagare eller anställd som social media manager, kommunikatör, kreatör eller liknande så har ni gemensamt ett arbete att konstant vara kreativa och skapa inlägg i kanaler som Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok med flera. Med den här produkten blir det lättare att komma på idéer och kreativiteten finns alltid inom räckhåll. Ofta är man rätt ensam i denna roll och behöver ständigt fylla på med inspiration. Jag vill att du med denna produkt inte ska känna dig lika ensam och verkligen få en boost i ditt skapande.

This is SoMe – a deck of social media brilliance!

   

En kortlek med kreativa idéer till företagets social medier

Så blev jag nöjd med första omgången produkter? Jag är supernöjd och längtar efter att få visa upp den! Det här är en kortlek med över 220 idéer till företagets sociala medier. Ett planeringsverktyg för att alltid komma på något att skriva om. Kvaliteten på produkten är viktig för mig. Den ska kännas gedigen och vara snygg så man vill ha den framme. Lådan är klädd i ett snyggt ljusgrått premiumpapper och präglad med logo på ett smakfullt sätt. Korten inuti är mattlaminerade och i stl A6, med andra ord en rejäl storlek så den blir lättare att arbeta med men ändå smidig så det går att ta med sig den i väskan.

Snart lanseras den och vi släpper fler bilder inom kort! Läs mer på www.somekort.se och följ oss på Instagram för tips och inspiration inom sociala medier.