Skip to main content

Hej där

Välkommen till min värld av kreativitet, planering, företagande, familjeliv och livet på en odd byrå.

Kort om mig

 • Bor med mina fina familj i Växjö Småland; make och två pojkar på 11 och 13 år.
 • Morgonmänniska som älskar tystnaden och lugnet med första koppen kaffe, går upp kl fem.
 • Stort intresse för teknikprylar, foto, skönhetsprodukter och att följa andra företagare på YouTube.
 • Startade byrån Odd år 2003.
 • Drivit två e-butiker: chiconline.se – skönhetsprodukter (2006-2010) och bynina.se – grafiska posters (2015-2018).
 • Rådgivare i projektet Konsulttimmen för Region Kronoberg (2017-2018).
 • Styrelseledamot Drivhuset Växjö (2021-2023).
 • Lanserade produkten SoMe-kort 2024.
 • Blev delägare i Vetsupport 2024 som säljer och marknadsför varumärket Raw for Paw.

Detta är vad mitt liv handlar om. Mysa och hitta på skoj med fina familjen, utbilda och driva byrån Odd. På vårt Oddiga kontor skapas det dagligen magi för våra kunder. Vi jobbar med varumärkesdesign, grafisk profil och webbdesign. Jag har varit egenföretagare sen 2003 och älskar mitt kreativa jobb. 

En kreativ själ

I hela mitt liv skulle jag säga att kreativitet varit ett ledord. Jag behöver få vara kreativ om det så är att fota, baka, skapa logotyper eller webbplatser, laga mat, inreda, måla… min själ blir rastlös utan att få skapa något. Det kan också handla om att hitta lösningar på problem, något jag dagligen hjälper mina kunder med.

Äger och driver en Odd byrå

Företagande är för mig en livsstil och jag älskar allt som har med det att göra. Kombinationen att varje dag få vara kreativ och hjälpa andra företag är fantastisk, där hittar jag mitt driv. 2003 startade jag verksamheten och 2011 gjordes det om till att aktiebolag och blev Odd Kommunikation AB. Idag är vi ett helt team på företaget och vi ordnar allt från varumärkesdesign och grafisk profil till webbplats, sociala medier, mailutskick och trycksaker. 

Läs mer på Odd.se

20 kreativa år – tiden går fort när man har kul

Odds framgång i stort tror jag grundas i vår nyfikenhet och erfarenhet. Nyfikenhet att anamma nya tjänster och tekniker, att våga förändras. Men också intresset för våra kunder och en tilltro till det koncept som vi arbetat fram genom åren. Vi har en trygghet i det vi levererar och kunden kan också känna att det de får av oss är av bra kvalitet och hållbart för många år framåt.

Kurser och föreläsningar i sociala medier och varumärke

Under de senaste tio åren har jag, utöver det vi gör dagligen på Odd, hjälpt företagare, marknadskommunikatörer, vd:ar, säljchefer, marknadschefer mfl att nå ut via digitala kanaler genom rådgivning, kurser och föreläsningar. Jag har anlitats av enskilda individer för mer personlig rådgivning men också av organisationer som TRR, ALMI, Länsstyrelsen i Kronoberg, Läromedelsförfattarna, Region Kronoberg och Region Blekinge. Alla för att utbilda och inspirera inom sociala medier och marknadsföring. 

Kurser jag erbjuder

Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg

Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

Michael Wedin, Loopia

Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like 🙂 Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!

Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! *5 st stjärnor

Administratör – Lagerqvist Bygg AB

Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

Linda Himsel, Linda Himsel Photography

Mycket bra! Hade gärna haft en heldag. En enkel, nyttig genomgång av ett ämne som är enormt. Lärt sig mer, förstår mer, vågar mer!

Eric Wickell, Växjö Småland Ariport

Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.

Caroline Dunne, Möteslabbet

  Intresserad av ett samarbete?

  Hör av dig och berätta mer. Skicka ett DM via LinkedIn alt Instagram eller mail på mail@ninamoller.se.