Skip to main content

Kurser

Lär dig något nytt inom sociala medier, bygga varumärke eller digital marknadsföring. Vill du bli först med att veta när årets kurser släpps? Prenumererar på mina mailutskick här.

Bli säker och synlig på sociala medier

Lanseras senare i år

Med en väl genomarbetad metod lär jag dig, som ledare eller ägare till ett företag, att använda sociala medier för att bygga ditt yrkesmässiga varumärke men också hjälpa verksamheten framåt. Du lär dig hur du i din roll, via kanaler som ex Instagram och LinkedIn, kan bidra för att hjälpa verksamheten att sälja, hitta bra kompetens men också för att bygga bra relationer till medarbetarna. Du blir säker och synlig via sociala medier på ett sätt som hjälper både dig och företaget.

Kursen är en steg-för-steg-guide som tar dig från att vara vilsen i denna djungel till att bli en trygg användare. En strategi som hjälpt så många av mina klienter att slappna av, hitta ett syfte och känna sig mer trygga i sin närvaro på kanaler som exempelvis LinkedIn, Instagram, X, TikTok, Threads m.fl. 

Målgrupp: Person i ledande position som vd, säljchef, ägare, marknadschef m.fl. som vill bli mer säker och synlig på sociala medier och hjälpa verksamheten man driver eller arbetar på framåt.

Typ av kurs: Onlinekurs

Kurser på plats

Begär offert
 • Ledarens guide till hur du med sociala medier kan hjälpa företaget att synas, sälja och bygga varumärke
  En heldagsutbildning med teori på förmiddagen och workshop på eftermiddagen. Du lär dig hur du som vd, ägare eller ledare kan använda sociala medier i din yrkesroll för att hjälpa företaget att få större räckvidd, hitta ny arbetskraft och stärka det varumärke ni har. Jag ger dig metoden för hur du kan ta dig an kanalerna och vad du kan lägga ut för typ av innehåll. Efter utbildningen har du en plan klar och är redo att dra igång.

 • Synas, sälja och bygga varumärke
  Det är en heldagskurs som med fördel kan delas upp på två dagar, lite beroende på antal deltagare. I den går vi igenom allt från grunden till ett bra varumärke till hur man marknadsför sig via webbplats, blogg, sociala medier, mailutskick, kampanjer med mera. Ett helhetstänk kring hur man som verksamhet kan marknadsföra sig idag och skapa sin egen marknadsföringskarta. Mängder med inspiration och bra exempel. 

Vill du veta mer? Maila hej@ninamoller.se eller ring 0733-81 08 91.

Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg

Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

Michael Wedin, Loopia

Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like 🙂 Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!

Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! *5 st stjärnor

Administratör – Lagerqvist Bygg AB

Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

Linda Himsel, Linda Himsel Photography

Mycket bra! Hade gärna haft en heldag. En enkel, nyttig genomgång av ett ämne som är enormt. Lärt sig mer, förstår mer, vågar mer!

Eric Wickell, Växjö Småland Ariport

Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.

Caroline Stenfelt, Möteslabbet

  Mer citat från tidigare deltagare

  Två heldagskurser via Läromedelsförfattarna

  “Bra, välstrukturerad föreläsning med bra tempo”

  “Väldigt informativt och lärorikt föredrag”

  “Nina Möller är en mycket kompetent, generös, lyhörd och inspirerande person som skapar god stämning. “

  “Innehållsrikt, snyggt och proffsigt”

  “Nina är en föreläsare med stor grad av kompetens och aldrig sinande tålamod”

  “Väldigt bred utbildning och jag fick massor av bra input”

  “Jag har fått många nya idéer på hur vi kan jobba”

  “Trevlig föreläsning med enkelt och konkret innehåll”

  “Mycket matnyttigt”

  “Nu förstår jag bättre vilka vägar och kanaler som finns. Hur jag själv nås som kund och hur jag når mina egna kunder. Hur jag fungerar och hur jag tror att mina kunder fungerar.”

  “Bra föreläsare. Tydlig. Konkret. Besvarade frågor på ett utmärkt sätt.”

  “Bra med övergripande kunskap inom detta breda, aktuella område”

  “Bra tempo, Innehållsmättat. En uppföljningskurs, tack”

  “Mycket trevlig och informativ föreläsning. Bra arbetsmaterial. Nu återstår “bara” att praktisera”

  “Jag har fått konkreta verktyg”

  Onlineföreläsning via Länsstyrelsen

  “Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!”
  Rebecka Wikström, Länsstyrelsen i Kronobergs län

  Heldag sociala medier Familjebostäder i Göteborg AB

  “Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like!  Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!” Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

  Halvdagskurs hos Odd för småföretagare

  ”Mycket trevlig och innehållsrik förmiddag. Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Föreläsningen motsvarade absolut mina förväntningar! Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! 5 st stjärnor” 
  Administratör – Lagerqvist Bygg AB

  ”Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.” 
  Linda Himsel, Linda Himsel Photography

  ”Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.” 
  Caroline Stenfelt, Möteslabbet

  “Bra, tydligt och trevligt! Kommer gärna tillbaka”
  Susanne, Marknads koordinator – Kosta Boda Art Hotel

  “Enkelt tydligt och i klarspråk. En hel del tips som jag kommer kunna använda direkt!”
  Robban, Ägare – Robban Agency

  Kom igång med digital marknadsföring på Trygghetsrådet

  Jag samarbetade med Trygghetsrådet under många år fram till pandemin, då pausades all utbildning. Jag höll då i spåret om marknadsföring på deras starta eget kurs. Så fem gånger per år höll jag kurser för deras deltagare.

  “Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare.”

  TRRs Logo
  Almis Logo
  Läromedelsförfattarnas Logo
  Region Kronobergs loga

  Hej där

  Det är jag som håller i kurserna. Jag heter Nina Möller och har arbetat med varumärkesbyggande kommunikation och marknadsföring sedan 2003. Jag har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med allt från helhetstänket till de små men ack så viktiga detaljerna. För mig är det viktigt att alla deltagare hänger med och jag förklarar så alla förstår, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med marknadsföring i flera år.