Skip to main content

Boka rådgivning
inom marknadsföring

Få tips, inspiration och möjlighet att bolla dina tankar med en erfaren marknadsförare.

Så här går det till

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input på din marknadsföring. Vart mår verksamheten bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen? Frågorna är ofta många.

Antingen ser vi mer till helheten av er marknadsföring eller så fördjupar vi oss i en mindre del. Många väljer ett första möte där vi pratar om allt för att sedan följa upp med mer nischade möten där vi går igenom något mer specifikt som mailutskick, LinkedIn, Instagram, blogg, seo eller liknande.

Du bokar ett möte och tillsammans lägger vi upp en plan samt hittar ett datum. När det är dags möts vi online via TEAMS. Under rådgivningen fokuserar vi på det du vill ha hjälp med. Ställ så många frågor du bara orkar.

Pris 1.550 kr ex moms

Priset är exklusive moms och per påbörjad timme. Rådgivningsmöten som ej nyttjas betalas ej tillbaka. De ska användas inom 6 månader från köp. Om deltagaren inte kommer eller går att nå på utsatt tid räknas den som använd. Ombokning ska ske senast två arbetsdagar innan bokad tid.

Samarbeten

Jag har även återkommande samarbete med flera organisationer där jag hjälper deras medlemmar och klienter med rådgivning.

Almi loga
Region Kronobergs logo
TRRs Logo
 • Kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa.

  • Att träffa Nina och få ta del av hennes kompetens har gett mig värdefull hjälp i mitt företag. Hon har gett mig både kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa. Jag kan verkligen rekommendera Nina på Odd.se till alla som vill ha professionell hjälp och råd när det gäller företagets marknadsföring och strategier.

   Tina Börjesson, Ägare Shine By Thomasine
  • Mina rådgivningstimmar genom Region Kronobergs projekt Konsulttimmen valde jag att lägga hos Nina på Odd. På ett professionellt men ändå lättförståeligt sätt har Nina gett mig nya idéer till mitt företag. Bra material och lärorikt upplägg.

   Viktoria Åkesson Forss, Lilla Bus & Lilla Hem
  • Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

   Michael Wedin, Loopia
  • Idag har jag återigen haft ett långt och givande möte med proffsiga Nina på Odd. Hon är den som hjälper mig med hemsidan och den som regelbundet svarar tålmodigt på alla mina frågor om allt om sociala medier, Google, annonsering mm och jag är sååå glad att hon finns. Dagens möte gav mig MASSOR av energi och roliga idéer för framtiden.

   Sara, SMART Planering
  • Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

   Linda Himsel, Linda Himsel Photography