Skip to main content

Boka rådgivning 1:1

Få tips, inspiration och möjlighet att bolla dina tankar med en erfaren kommunikatör.

Så här går det till

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input kring företagets marknadsföring och varumärkesbyggande insatser. Vi kan också välja att fokusera på dig och din yrkesroll för att bygga ditt egna varumärke. 

Många väljer ett första möte där vi pratar igenom allt för att sedan följa upp med mer nischade möten där vi går igenom något mer specifikt. Vi kan göra allt från att gå igenom profilen på LinkedIn och Instagram till att se över webbplatsen och göra en konkret plan som du sen kan arbeta vidare med. Detaljer eller helhet, företaget eller din yrkesprofil… du väljer.

När det är dags möts vi online via TEAMS. Under rådgivningen fokuserar vi på det du vill ha hjälp med. Ställ så många frågor du bara orkar.

Pris:
1 tillfälle 2.500 kr 
Paket 4 tillfällen 7.500 kr 
Paket 6 tillfällen 10.500 kr
Gruppmöte* ett tillfälle 5.500 kr

Priset är exklusive moms och ett möte är en timme. Rådgivningsmöten som ej nyttjas betalas ej tillbaka. De ska användas inom 6 månader från köp. Om deltagaren inte kommer eller går att nå på utsatt tid räknas den som använd. Ombokning ska ske senast två arbetsdagar innan bokad tid. Paketen faktureras vid första bokningen.

*Rådgivning för er som vill gå tillsammans. Max fyra deltagare. Gruppmötet är på två timmar och faktureras en av deltagarna.

Är vi en bra match?

Låt oss ta ett kortare möte och se så allt känns rätt eller om du har frågor. Maila mig på mail@ninamoller.se eller ring 0733-810891.

Samarbeten

Jag har genom åren haft återkommande samarbete med flera organisationer där jag hjälper deras medlemmar och klienter med rådgivning.

Almi loga
Region Kronobergs logo
TRRs Logo

Kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa.

  Hej där

  Jag heter Nina Möller och har arbetat med varumärkesbyggande kommunikation och marknadsföring sedan 2003. Jag har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med allt från helhetstänket till de små men ack så viktiga detaljerna. För mig är det viktigt att alla hänger med och jag förklarar så alla förstår, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med marknadsföring i flera år.

  Att träffa Nina och få ta del av hennes kompetens har gett mig värdefull hjälp i mitt företag. Hon har gett mig både kloka och utmanande tips, allt för att mitt företag ska synas och växa. Jag kan verkligen rekommendera Nina på Odd.se till alla som vill ha professionell hjälp och råd när det gäller företagets marknadsföring och strategier.

  Tina Börjesson, Ägare Shine By Thomasine

  Mina rådgivningstimmar genom Region Kronobergs projekt Konsulttimmen valde jag att lägga hos Nina på Odd. På ett professionellt men ändå lättförståeligt sätt har Nina gett mig nya idéer till mitt företag. Bra material och lärorikt upplägg.

  Viktoria Åkesson Forss, Lilla Bus & Lilla Hem

  Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

  Michael Wedin, Loopia

  Idag har jag återigen haft ett långt och givande möte med proffsiga Nina på Odd. Hon är den som hjälper mig med hemsidan och den som regelbundet svarar tålmodigt på alla mina frågor om allt om sociala medier, Google, annonsering mm och jag är sååå glad att hon finns. Dagens möte gav mig MASSOR av energi och roliga idéer för framtiden.

  Sara, SMART Planering

  Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

  Linda Himsel, Linda Himsel Photography