Skip to main content

Sociala medier för dig 
som ägare, vd eller ledare

Bli säker och synlig via kanaler som Instagram och LinkedIn och bygg ditt yrkesmässiga varumärke

Hur kan din närvaro i sociala medier hjälpa verksamheten du driver?

Med en väl genomarbetad metod lär jag dig, som ledare eller ägare till ett företag, att använda sociala medier för att bygga ditt yrkesmässiga varumärke men också hjälpa verksamheten framåt. Du lär dig hur du i din roll, via kanaler som ex Instagram och LinkedIn, kan bidra för att hjälpa verksamheten att sälja, hitta bra kompetens men också för att bygga bra relationer till medarbetarna. Du blir säker och synlig via sociala medier på ett sätt som hjälper både dig och företaget.

Här är några exempel på vad du som ledare kan bidra med genom att använda sociala medier.

  • Stärka företagets varumärke
  • Locka rätt kompetens
  • Stärka din ledarroll
  • Ökad räckvidd
  • Stärka din relation med era anställda
  • Bygga upp ditt egna varumärke inför framtida uppdrag
  • Öka försäljningen av era tjänster/produkter
  • Stärka relationen till samarbetspartners
  • Bygga upp ditt nätverk
  • Verksamheten upplevs modern och professionell där ledaren hänger med

Mitt mål är att du ska känna dig trygg i vad du ska skriva, hur och när.

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och nätverka samt dela med dig av din kunskap, tankar och bakom kulisserna kan ditt och företagets varumärke få en enorm spridning. Och du kan hålla dig uppdaterad med vad som händer i branschen.

En professionell strategi

När du som ägare, vd eller i annan ledande position släpper in omgivningen blir det extra starkt. Ta vara på det! Sen vet jag att många upplever det som en djungel att använda sociala medier. Vilka kanaler ska man använda? Vad känns mest seriöst? Vad kan man göra för att gynna verksamheten och den egna yrkesrollen? Rädslan för att bli som på Facebook… Lugn! Jag hjälper dig att skapa en plan och stöttar dig längs vägen. 

Med en enkel metod

Jag har en metod som kommer göra dig säker och synlig på sociala medier, oavsett kanal. En steg för steg guide som tar dig från att vara vilsen i denna djungel till att bli en trygg användare och proffsig representant även digitalt. En strategi som hjälpt så många av mina klienter att slappna av, hitta ett syfte och känna sig mer trygga i sin närvaro på kanaler som exempelvis LinkedIn och Instagram. 

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig så berättar jag gärna mer. Jag kan hjälpa dig genom rådgivning via TEAMS, antingen lösa timmar eller ett färdigt paket med syftet att göra dig säker och synlig på en viss kanal. Inom kort släpper jag även en onlinekurs med min metod som du kan gå när du själv väljer. Kursmodulerna finns som poddavsnitt så du kan lyssna när du är på väg. För jag vet att du har mycket på din agenda och jag finns här och stöttar under resan.

Jag heter Nina Möller och har arbetat med varumärkesbyggande kommunikation och marknadsföring sedan 2003. Jag har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag och förutom rådgivning och utbildning driver jag byrån Odd.

Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg

Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

Michael Wedin, Loopia

Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! *5 st stjärnor

Ägare – Lagerqvist Bygg AB

Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

Linda Himsel, Linda Himsel Photography

Mycket bra! Hade gärna haft en heldag. En enkel, nyttig genomgång av ett ämne som är enormt. Lärt sig mer, förstår mer, vågar mer!

Eric Wickell, Växjö Småland Ariport