Skip to main content

Blir delägare i ny verksamhet

I våras blev jag tillfrågad om jag ville haka på tåget att ta varumärket @rawforpaw till nästa nivå. Ett varumärke som jag genom byrån @odd.se jobbat med i flera år. Jag har både byggt e-handeln, designat flera av produkterna och mängder med trycksaker och mässmaterial. Att få bli delägare i bolaget som ska se till att detta genuina och fantastiskt fina varumärke når ut till ännu fler var en ära som jag så klart tackade ja till. ⁠Raw for Paw säljer produkter för hund med stort fokus på hundars välmående. Det är ett coolt varumärke både när det gäller kvaliteten på innehållet men också designen. Förutom i webshopen på www.rawforpaw.com så säljs dessa produkter i runt 130 djurbutiker i Sverige, även några utomlands. Godiset är frystorkat och tillverkas i Nässjö, Småland. Det består enbart av nordiska råvaror, helt utan tillsatser. Kosttillskotten består också av noggrant utvalda råvaror och är av hög kvalitet.⁠Härom veckan var jag i Värnamo och besökte de som har vårt lager och som packar alla ordrar. Jag hade beställt packmaterial och ville visa min tanke med hur alla beställningar ska packas. Alla detaljer ska andas Raw for Paw.

Det har behövts en månad för att få till allt bakom kulisserna men nu är vi redo! Vi ska se till att alla hundägare i Sverige har koll på ett av de, enligt mig , finaste varumärkena inom hundsegmentet.

Instagram Sniff us out www.rawforpaw.com.
Kundprojekt Här kan du läsa mer och se delar av det vi på Odd gjort till Raw for Paw genom åren.
Artikel “Vi ser en fantastisk potential i Raw for Paw”