Skip to main content

Hur blev 2023 och vad händer under 2024?

Jag har fått frågan många gånger redan… hur har ert 2023 varit? Jag har inte haft något bra svar för jag har inte tagit mig tiden att reflektera över det ännu. Vi har haft mycket att göra och december var nog den mest hektiska månaden på hela året. Så nu när jag varvat ner i några dagar börjar utrymmet för reflektion att komma

Så hur har mitt och Odds år varit? Det första som kommer upp i tankarna är de tuffare delarna men de ska inte få definiera det här året för de är ytterst få. Man lär sig av dem och går vidare. Det jag tar med mig från 2023 är att jag landat, på så många sätt. Jag har landat i hur jag vill att min vardag ska se ut, i vad jag själv vill fokusera på men också i vad Odd som byrå ska fokusera på. Vi har landat i ett fantastiskt team på Odd som jag är väldigt stolt över, både personerna i sig och det vi tillsammans åstadkommer. Under 2023 har jag renodlat våra tjänster och gått igenom alla rutiner i alla led. Det återstår en del att göra men det ger mig ett tryggt lugn ändå. Nu är vi redo för 2024 och har ett par platser kvar under första kvartalet för de företag som vill se över sin grafiska profil och webbplats.

Nytt för 2024 är att jag kommer lansera en produkt och två kurser. Både produkten och kurserna riktar sig till alla er som arbetar med marknadsföring, antingen som anställd eller som egenföretagare. Ni som kämpar med att skapa innehåll till verksamhetens alla kanaler, att få företaget att synas, sälja mer och bygga varumärke. Jag har paketerat mina 20 år i detta yrke och plockat ut det bästa för att hjälpa er med enkla knep, strategier och inspiration. Produkten och ena kursen kommer under första halvåret och den andra kursen till hösten. Jag återkommer när lanseringsdatum är satt.

Men för nu ska jag de sista dagarna njuta av att umgås med familjen, tänka på allt kul vi haft under 2023 och allt härligt som väntar under 2024. Jag älskar en nystart, om det så är en ny vecka, ny månad eller ett nytt år. Jag är inte den som grubblar bakåt, jag vill vara här och nu och jag vill framåt ✨ Gott nytt år till dig!