Skip to main content

Juni – årets mest hektiska och skönaste månad…

December eller juni, jag kan inte bestämma mig för vilken av dem som är mest hektisk men jag undrar om inte juni tar priset ändå. Mycket ska bli klart i företaget, det är skolavslutningar, student, födelsedagar, årsdagen då mamma gick bort (helt galet att det gått ett helt år), farmor/mormor-resan med Henriks familj, midsommarafton, sommaravslutning med jobbet, planering för sommarledigt med personal och projekt med mera. Samtidigt så är det ju helt fantastiskt fint sommarväder och har varit hela månaden hitintills. Men visst blir det gott när semestern är här, en vecka kvar nu.

Här kommer min juni från skolavslutning till midsommarhelg…

Killarna är nöjda med sommarlov och njuter som bara den. Tänk att Leo börjar högstadiet till hösten. Under våren har han dessutom växt om mig i längd och har större fötter än Henrik! 😉

Årets avslutningspresent 🙂

På kvällen var vi ute och åt hela familjen, fniss och bus så klart 😉 Morfar skulle varit med oss men han blev tyvärr sjuk.

Dagen efter var det dags för student för barnens ena kusin. Vilken dag och så fint ordnat. Stort grattis Isak!!

Bara någon dag efter det bar det av till Höganäs för årets farmor/mormor-resa. Vi åker varje år med Henriks mamma och syskon m familjer. 14 personer är vi, sju barn och sju vuxna. Boendet får styra vart vi hamnar och i år blev det kullen. Så vackert där är!! Och alltid lika trevligt och avslappnat vart vi än är med detta gäng.

Stranden nedanför huset vi hyrde via Air bnb.

Hela kusinskaran <3

Där nere badar hela gänget vid Josefinelust.

Fina Mölle.

Det blev ett stopp på Mölle krukmakeri där vi åt goda pizzor.

Sista dagen stannade vi till på Salthallarna i Höganäs innan vi åkte hem. Där åt vi på Garage, riktigt goda burgare och pommes. Kan rekommenderas!

Köpte örhängen i en söt butik.

En vecka senare blev det midsommar. Dagarna bara springer förbi… Vi behövde en paus och har spenderat helgen hemma och ute på sjön. Killarna har fiskat och badat.

Enligt killarna är det ingen midsommar utan godismidsommarstänger 😉

Vi satsade på grillad pizza på kvällen, såå gott! Och Nutellasemifreddo till efterrätt.

Nu är det söndag och imorgon drar den sista officiella arbetsveckan igång. Mycket som ska ske denna vecka också men sen, nästa helg… då beger vi oss på äventyr <3