Skip to main content

Kurser

Lär dig något nytt inom sociala medier, bygga varumärke eller digital marknadsföring.

Bli säker och synlig på sociala medier

Lanseras i januari 2024

Jag lär ut fyra steg som gör dig säker och synlig på sociala medier, oavsett kanal. En steg för steg guide som tar dig från att vara vilsen i denna djungel till att bli en trygg användare. En strategi som hjälpt så många av mina klienter att slappna av, hitta ett syfte och känna sig mer trygga i sin närvaro på kanaler som exempelvis LinkedIn och Instagram. 

Målgrupp: Personer i ledande position (anställd eller egenföretagare) som vill bygga sitt personliga varumärke eller yrkesroll via sociala medier.

Typ av kurs: Onlinekurs

Få en webbplats som genererar leads och säljer åt er

Lanseras hösten 2024
Gå från att ha en webbplats som inte bidrar till att regelbundet få in bra leads som ni i nästa steg kan sälja på. Jag guidar dig i hur du skapar innehåll som säljer och ger dig knepen för att göra era besökare till kunder.

Målgrupp: Marknadskommunikatörer, webbredaktörer, webbdesigners och egenföretagare, alla som har i uppdrag att sköta verksamhetens webbplats och få den att leverera på topp.

Typ av kurs: Onlinekurs

Kurser på plats

Begär offert

Min huvudkurs heter Synas, sälja och bygga varumärke. Det är en heldagskurs som med fördel kan delas upp på två dagar, lite beroende på antal deltagare. I den går vi igenom allt från grunden till ett bra varumärke till hur man marknadsför sig via webbplats, blogg, sociala medier, mailutskick, kampanjer med mera. Ett helhetstänk kring hur man som verksamhet kan marknadsföra sig idag och skapa sin egen marknadsföringskarta. Mängder med inspiration och bra exempel. 20-25 deltagare är max för att alla ska kunna ställa frågor och skapa bra dialoger.

Önskar ni enbart en kurs om sociala medier kan vi plocka ut det blocket och bara köra det. Med workshop blir en halv eller hel dag lagom beroende på storlek på organisationen och antal deltagare.

 • Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

  Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg
 • Vissa har bara det DÄR, de utstrålar styrka, kompetens och inger respekt utan att behöva anstränga sig, Nina är en sån person. Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn. Hon har grund för sitt självförtroende och man lyssnar när hon pratar, viktiga pusselbitar för en företagare.

  Michael Wedin, Loopia
 • Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like 🙂 Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!

  Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB
 • Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! *5 st stjärnor

  Administratör – Lagerqvist Bygg AB
 • Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.

  Linda Himsel, Linda Himsel Photography
 • Mycket bra! Hade gärna haft en heldag. En enkel, nyttig genomgång av ett ämne som är enormt. Lärt sig mer, förstår mer, vågar mer!

  Eric Wickell, Växjö Småland Ariport
 • Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.

  Caroline Dunne, Möteslabbet

  Mer citat från tidigare deltagare

  Två heldagskurser via Läromedelsförfattarna

  ”Bra, välstrukturerad föreläsning med bra tempo”

  ”Väldigt informativt och lärorikt föredrag”

  ”Nina Möller är en mycket kompetent, generös, lyhörd och inspirerande person som skapar god stämning. ”

  ”Innehållsrikt, snyggt och proffsigt”

  ”Nina är en föreläsare med stor grad av kompetens och aldrig sinande tålamod”

  ”Väldigt bred utbildning och jag fick massor av bra input”

  ”Jag har fått många nya idéer på hur vi kan jobba”

  ”Trevlig föreläsning med enkelt och konkret innehåll”

  ”Mycket matnyttigt”

  ”Nu förstår jag bättre vilka vägar och kanaler som finns. Hur jag själv nås som kund och hur jag når mina egna kunder. Hur jag fungerar och hur jag tror att mina kunder fungerar.”

  ”Bra föreläsare. Tydlig. Konkret. Besvarade frågor på ett utmärkt sätt.”

  ”Bra med övergripande kunskap inom detta breda, aktuella område”

  ”Bra tempo, Innehållsmättat. En uppföljningskurs, tack”

  ”Mycket trevlig och informativ föreläsning. Bra arbetsmaterial. Nu återstår ”bara” att praktisera”

  ”Jag har fått konkreta verktyg”

  Onlineföreläsning via Länsstyrelsen 2021

  ”Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!”
  Rebecka Wikström, Länsstyrelsen i Kronobergs län

  Heldag sociala medier Familjebostäder i Göteborg AB

  “Nina!: Lyhörd, intressant, kunnig & ödmjuk. I like!  Inser att jag visste mindre om sociala medier än jag tidigare trott. Jag kan definitivt rekommendera dig & denna kurs till andra bolag. Vill jobba mer ihop framöver!” Carolina Seybold, Kommunikatör på Familjebostäder i Göteborg AB

  Halvdagskurs hos Odd för småföretagare

  ”Mycket trevlig och innehållsrik förmiddag. Enkelt och kortfattat, lätt följa med. Föreläsningen motsvarade absolut mina förväntningar! Många nya tips och idéer inom sociala medier. Fått nya tankesätt och mycket inspiration! Tack för en trevlig och inspirerande förmiddag! 5 st stjärnor” 
  Administratör – Lagerqvist Bygg AB

  ”Så himla bra tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.” 
  Linda Himsel, Linda Himsel Photography

  ”Väldigt bra med alla konkreta exempel. Nina, du fångade och fick all min uppmärksamhet under 3 timmar. Tack för en mycket inspirerande och givande föreläsning.” 
  Caroline Dunne, Möteslabbet

  ”Bra, tydligt och trevligt! Kommer gärna tillbaka”
  Susanne, Marknads koordinator – Kosta Boda Art Hotel

  ”Enkelt tydligt och i klarspråk. En hel del tips som jag kommer kunna använda direkt!”
  Robban, Ägare – Robban Agency

  Kom igång med digital marknadsföring på Trygghetsrådet

  Jag samarbetade med Trygghetsrådet under många år fram till pandemin, då pausades all utbildning. Jag höll då i spåret om marknadsföring på deras starta eget kurs. Så fem gånger per år höll jag kurser för deras deltagare.

  ”Tack för din intressanta föreläsning på Trygghetsrådet i Växjö! Det syntes att du tycker om och kan det du håller på med och du hade mycket att bidra med till oss blivande företagare.”

  TRRs Logo
  Almis Logo
  Läromedelsförfattarnas Logo
  Region Kronobergs loga

  Hej där

  Det är jag som håller i kurserna. Jag heter Nina Möller och har arbetat med varumärkesbyggande kommunikation och marknadsföring sedan 2003. Jag har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med allt från helhetstänket till de små men ack så viktiga detaljerna. För mig är det viktigt att alla deltagare hänger med och jag förklarar så alla förstår, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med marknadsföring i flera år.