Skip to main content

Sköna söndag och snart påsk

Vilken härlig dag! Typisk söndag för min del. Skrivit ett nytt mailutskick som går ut imorgon bitti, planerat veckan (både privat och med företagen), förberett matlådor, hjälpt till med läxor, njutit av en kaffe i solen, plockat fram påsklådorna (hann inte få upp det så får ta det imorgon), gått en promenad, handlat, svarat på några jobbmail, planerat upp kundprojekt… puh! Nu är det kvällsmat som ska göras sen ska jag landa i soffan innan jag Zzzzz. Men underbart med sol och klarblå himmel som det varit idag. ⁠

Jag köpte nya krukor till köket häromveckan, en helt annan stil än mitt kök men jag gillar dem jättemycket och tycker de blir perfekt nu till påsken och våren.

Pelargonerna har åkt fram igen, då är det vår.

Skulle påskpyntat i helgen men det hanns inte med så det ska jag göra nu i veckan som kommer tänker jag. Det är så kort stund man har det framme så vill gärna göra det i god tid.

Imorgon, måndag, skickas mitt mailutskick ut. Där är ett par tusen prenumeranter som med jämna mellanrum får utskick om entreprenörskap, varumärke och marknadsföring. Sådant jag främst jobbar med. En ny artikel blev det också till Odds webb, https://www.odd.se/vem-ar-ert-varumarke-ta-fram-en-varumarkespersona/

Leo bjöd på kakor 🙂

Nu är det dags att ta tag i det sista för den här veckan. Hoppas du har en fin söndag och haft möjlighet att njuta i solen.