Skip to main content

Adventsmys och 10-årskalas

Det är nästan så det känns som julledigt… ute ligger ett lätt vitt täcke av snö, inne lyser ljusen, det är skidor på TV, vi glider runt i myskläder och har rester att äta från gårdagen. Barnen tar det lugnt och slappar på sina rum och vi varvar lite härligt snack över en kopp kaffe med att kolla TV och lite jobb vid datorn. Underbart!!

Malte är så nöjd med sin dag. Det skiljer tio år på dessa bilder 🖤 Vi hade familj på besök igår och bjöd på fika och mat. Vi började med fikat. Jag hade bakat lite julgodis, kolakakor och Maltes favorit; kladdkakemuffins. Till kladdkakan blev det fyra olika sorters glass. Så lite plock av allt möjligt 😄 Sen blev det burritos med en massa goa tillbehör på kvällen. Försökte hålla det enkelt och det blev bra tycker jag. Idag har vi som sagt goa rester, perfekt!

Idag ska det förutom hemmamyset bokföras, faktureras och fixas med löner. Jag skrev en artikel nyss till Odds blogg också, om årets färg som släppt av Pantone. Och det ska sättas en plan för den kommande veckan, både i jobbet och för familjelivet. Önskar dig en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *