Skip to main content

Veckan började med födelsedag och slutade med mors dag

Vilken vecka! I måndags fyllde jag år och blev firad av killarna. På kvällen gick vi ut och åt, alltid mysigt. Jag fick ett nytt armband till min Galaxy watch och supersnygga grillbestick. Jag ville ha utan skaft i trä, vilket det ofta är på grillbestick. Såå nöjd med dessa! Knivarna är riktigt vassa.

Mina små… som inte är så små längre 😉

I torsdags träffade jag denna pärla efter jobbet. Vi satt på TAK på PM och pratade ikapp och åt gott. Så härligt! Jag har känt Tina i några år nu. När vi möttes klickade det direkt och hon är en sådan fin vän som alltid är kul att träffa och prata både lite jobb och annat med. Vi driver båda företag och alltid kul att checka in med bådas verksamheter och höra vad som är på gång sedan sist.

Tina tipsade om efterrätten och den var magiskt god. Deras räkmacka är också riktigt smarrig.

I helgen har det blivit mycket mys hemma. Njutit av solen i trädgården och skrivit en del artiklar till Odds blogg.

Grillat har vi gjort en hel del. Visst är det gott?! Älskar grillsäsongen. Nedan är en hemmagjord potatissallad som jag var så sugen på att göra. Perfekt till grillat!

Grilla bilar är en favorit till efterrätt 🙂

Imorse vaknade jag som vanligt tidigt och njöt av en kaffe på altanen. Idag är det mors dag. Första mors dag utan min egen mamma… jobbigt! Njuter extra av att krama mina goa killar Tänker på mamma och önskar jag fick ge henne en kram till…

Ikväll ska killarna ordna kvällsmaten så jag sitter bara och väntar på den nu 😉 Förbereder inför veckan och planerar vad som behöver ordnas och vilka möten jag ska förbereda inför. Jag gillar att ha all planering klar på söndagen så när det blir måndag är det bara att köra på. Så snart (förhoppningsvis) mat och sen blir det nog ett avsnitt av Exit med Henrik. Vi såg sista avsnittet av Last of us igår, lite sena där men det var väldigt bra. Ser fram emot nästa säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *