Skip to main content

Från glöggmingel och julmys på kontoret till julfirande hemma med nära och kära

December börjar gå emot sitt slut, likaså året 2023. Det har varit en mysig december som har inneburit mycket jobb men också tid för att hänga med både kollegor och familjen. På byrån har vi lanserat mängder med webbplatser och annat skoj, så kul att se alla fina projekt lanseras. Vi har även haft jullunch på slottet, ordnat ett glöggmingel på kontoret för kunder, leverantörer och  trevliga vänner i vår omgivning 🙂

På min sista dag på kontoret innan julledigheten hade vi en intern julfrukost med frallor och bubbel (alkoholfritt) och det delades ut klappar till alla. Jag fick sen två dagar innan julhelgen där jag kunde avsluta det jag skulle, svara på mail, ta en lunch med maken och handla det sista. Förutom mat blev det ett par nya tröjor och smycken till julfirandet. Jag passade även på att önska god jul med chokladkartong till de grannar som jag vet är ensamma. Att få prata en liten stund och bara veta att någon bryr sig kan göra så mycket.

Första julfirandet blev hos pappa den 23:e. Sen följde han med oss hem och firade julafton hos oss och stannade till den 25:e då vi skulle till Henriks familj. Så det blev tre dagars firande. Oerhört avslappnat och med fokus på att umgås. Sen mamma gick bort är jag ännu mer tacksam för varje år som vi alla är pigga, friska och har varandra.

Nu väntar några dagar med jobb hemifrån, inga kunduppdrag utan planering, strategi och innehållsskapande för Odd och mitt egna varumärke. Sett fram emot detta såå länge! Att få två veckor att finslipa, hinna tänka och skapa saker för enbart mina verksamheter. Helt underbart! Sen så klart även hänga med grabbarna och spela spel, kolla på film mm.

God jul! Och gott slut på året 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *