Skip to main content

Från julbord på slottet till klä granen och sjukstuga

Nu är den klädd. I torsdags åkte jag och köpte granen, alltid ett slit att få hem den men det gick bra. Jag är extra nöjd med formen på den i år. Inte så bred nertill vilket gör det lättare att få plats vid soffan. Förra året tog jag beslutet att köpa en helt ny uppsättning med kulor. Jag har under 12 års tid haft vita fina kulor från Housedoctor. Nu är det allt annat än vitt. Härliga färgglada och handmålade kulor från Svenskt tenn. Jag utökade med årets serie, blir så glad av färgerna. Hittade även söta glasäpplen från Ittala.

Jag är väldigt glad att granen var på plats i fredags för igår, lördag, blev jag riktigt dålig med feber och förkylning. Det är säkert tio år sedan jag hade feber på det sättet. Leo blev sjuk i veckan så troligen det han passade vidare till mig sen. Du vet när man mår så där att man börjar tänka på hur tacksam man ska vara när man sen är frisk 😉 Det är betydligt bättre idag så det går åt rätt håll. Men denna helg var ju den då jag skulle fixa sista klapparna, jobba ikapp en del och baka lussebullar mm. Blev inget med det… Tur jag har nästa helg också!

I veckan var jag på årets sista styrelsemöte för Drivhuset i Växjö. Efter mötet blev vi bjudna på julbord på Teleborgs slott, väldigt trevligt! Lite lagom mycket. Kanske liite besviken på efterrättsbordet men samtidigt så orkade jag inte mer så det var nog rätt bra ändå. Miljön är ju magisk!

Nu ligger jag här i soffan och njuter av granen 🖤 Imorgon är det dags för en ny vecka. Men jag tänker inte på det nu, dags att kolla på film med killarna och mysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *