Skip to main content

Fredag och favoritprodukter till håret

Det har redan gått en vecka sedan jag kom hem från Stockholm. Och under den veckan verkar värmen och solen hittat hit, underbart! Nu är det precis lagom varmt, så här räcker för min del. Efter jobbet åkte jag inom mataffären och handlade lite gott till mig och grabbarna. Det blir plockmat ikväll, det är en av deras favoriter. Köpte en så vacker hortensiakvist också. Nu är det helg!

De har börjat sälja jordgubbar utanför mataffären, så små och söta i smaken… mums!!

Men nu till mina tips! Jag beställde påfyllning i veckan på flera av mina av favoritprodukter för håret. Detta är produkter jag använder dagligen. Först ut är Caias torrschampo. Jag har i många år använt ett från Maria Nila som jag också tycker är bra. Men den lämnar en lite grusig känsla i håret och det vita den lämnar efter sig i mitt mörka hår är inte optimalt. Sen jag testade Caias så är den min favorit helt klart. Jag kör den transparenta. Jag tvättar håret 1-2 ggr i veckan och där emellan är det denna som hjälper mig att hålla lugg och hårbotten fräsch varje dag.

Efter jag duschat är håroljan från Davines en favorit (finns på Lyko eller salongen You haircare om du bor i Växjö). Jag tar den i blött hår och låter det självtorka eller fönar det torrt. Håret blir mjukt och inte så frissigt som det annars kan bli.

Innan jag på morgonen sen ska styla håret använder jag Ten in one från Gold – den luktar såå gott! Och ger både värmeskydd och lite stadga. Jag använder den inte i hårbotten utan i längderna och där jag kanske plattar eller lockar håret.

När det gäller tvätt av håret är nedan tre favoriter; schampo, balsam och mask från Davines (finns också på Lyko eller salongen You haircare om du bor i Växjö). Det finns flera att välja på men jag har fastnat för Minu, både för doften och för att håret blir så glansigt. Först schamponerar jag, sen lägger jag masken och låter den verka i 5-10 min och sen balsam. Jag har psoriasis i hårbotten och denna serien är inte optimalt för det så ibland får jag köra ett schampo anpassat för hårbotten, men då kör jag nedan schampo i längderna så jag ändå får glansen.

Jag beställde även nedan. När Isabella släppte denna serien använde jag den mycket. Sen tappade jag den och har inte köpt den på flera år. Men deon är ju magiskt bra så nu när det var dags att fylla på den köpte jag Löwengrip igen och passade på att fylla på med shower gel och body lotion (från Lyko). En sån sak kan kännas så lyxigt, att köpa nytt att duscha och smörja in kroppen med. Älskar det!

Ha en fin helg!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *