Skip to main content

Lång påskhelg och sjukstuga

Denna helg känns verkligen lång, på ett bra sätt. Tyvärr är det sjukstuga här men det har också gjort att vi tvingats ta det extra lugnt. Vi fick ställa in planerna för helgen och har bara hängt i soffan och kollat på film efter film, spelat spel och latat oss. Febern har släppt för oss alla så ett par dagar till så är vi pigga igen.

Killarna fick först ett litet påskägg med små lappar i att använda under helgen. Här ser ni några av lapparna. Det uppskattades väldigt mycket och flera lappar byttes in direkt 😉

I veckan kom ett nytt objektiv jag köpt, har testat lite smått på påskfjädrarna här 😉 Hoppas detta kan ge ett uppsving i mitt fotande. Jag har alltid fotat mycket men det kommer och går lite beroende på hur livet ser ut i övrigt. Men det är ju riktigt roligt! Objektivet är ett Canon RF 50/1.2 L USM, ser fram emot att testa det mer.

Kaninen som står på golvet på bilden nedan är från när jag var liten. Jag tyckte den var så fin 🙂 Ett under att den är hel efter småbarnsåren här och alla innebandy- och fotbollsmatcher som spelats i vardagsrummet.

Sune fastnade också på bild på kontoret i veckan, så söt!

Kameran jag använder är en Canon EOS R6 Mark II.

Hoppas du har en fortsatt fin påsk. Här blir det nu slutspelshockey – hejja Lakers!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *