Skip to main content

Piontulpaner, smink och ekonomi

Igår köpte jag med mig dessa underbara piontulpaner hem. Så fina! Tänk när pionerna i trädgården slår ut, då är det sommar… Jag gick en promenad nyss och det var ingen sommarvärme ute, men ändå friskt och skönt.

Större delen av lördagen har jag varvat familjeliv med att fixa med ekonomi till företaget… fakturera, betala fakturor och stämma av lite hur vi ligger till här i slutet på april. Så skönt när det är klart. Malte har en kompis här och Leo är nu iväg på långträning, de ska träna fotboll i sju timmar denna helgen. Så det har varit rätt lugnt i övrigt ändå.

Jag lovade att återkomma med vad jag tycker om Caias nya flytande highlighter. Nu har jag testat den ett par dagar och jag gillar den jättemycket. Den ger ett litet lätt glow utan att bli för mycket. Jag lägger först en flytande foundation och sen denna ovanpå. Jag applicerar med en blender, det tycker jag fungerar bäst för min del.

Idag har jag bara lagt en väldigt lätt grund med en foundation från Loreal, Caias bronzed beach highlighter, Loreals rosa highlighting drops samt maskara, lite ögonskugga och lypsyl. Lite lagom för att känna sig fräsch en lördag.

I senaste beställningen köpte jag även Caias settingspray; That dewy look. Den luktar verkligen så gott! Den tar jag ovanpå grunden för att den ska sitta bättre under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *