Skip to main content

Stockholmstripp med nätverkande och workshop med Chris Do

I onsdags bar det av till Sthlm. Det är flera saker som gjort att jag njutit lite extra av den här resan. Magiskt väder, pirrig inför kommande dagarna och en skön känsla av att jag är i fas med både jobbet och mig själv. Jag inser att jag behöver en paus ibland och bara fylla på. Nyttigt att få sakna familjen också, för visst är det jobbigt att vara iväg från dem. Men denna gång kände jag ett skönt lugn hela vägen.

Anledningen till att jag åkte till Sthlm var en Workshop med självaste Chris Do. Jag har följt Chris ett bra tag på främst YouTube men även Instagram och hans podcast. För er som inte känner till honom, här kommer en presentation enligt Chat GPT:

Chris Do är en kreativ entreprenör, designer, föreläsare och utbildare. Han är grundaren av The Futur, en online-utbildningsplattform för designers, och också grundare av Blind, en kreativ byrå specialiserad på varumärkesdesign och strategi. Chris Do är en erkänd expert inom designbranschen och har varit involverad i en rad olika projekt, inklusive arbete för stora företag som Apple, Google, Nike och Disney. Han är också en populär föreläsare och har talat på många stora konferenser runt om i världen om ämnen som varumärkesdesign, entreprenörskap och kreativt ledarskap.

Snacka om att jag var peppad inför detta. Mitt mål var att lära mig mer om hans sätt att tänka när det gäller prissättning och även en del sälj. Kolla in dessa två korta klipp så är ni med på vad jag menar.

Det blev tåg upp och som alltid har jag Djungelvrål med mot åksjuka 😉

Det blev ett hotell som är nytt för mig, NOFO hotell på Söder. Riktigt nice!

Jag kom upp på eftermiddagen och satte mig direkt och jobbade lite.

Sen blev det en fika med Mira, en ny bekant, eller ja vi har följt varandra en del via sociala medier och har en gemensam bekant som tycker vi bestämt borde mötas. Alltid kul att träffa andra inom samma bransch. Vi arbetar med liknande saker men har lite olika inriktningar men tänker rätt lika i grunden. Kul! 🙂 Det blev till och med en pizza och ett glas rött efteråt.

Nästa dag var det dags för the one and only Cris Do. Jag skulle gissa att vi var ett 40-tal. Hälften kom från andra länder i Europa, den längst resande var från Dubai. Det säger lite om hur eftertraktad hans Europaturné är. Vi höll på från 8.30 till 18.30!! Något mör efter det. Det var rollspel, gruppövningar och ren inspiration från Chris. Med sig hade han ett helt team och däribland svenska Anneli Hansson som har en lång karriär inom varumärkesarbete. Hon fokuserar idag på att hjälpa byråägare att lyckas. Superkul att träffa henne också. Vi hade nog mycket henne att tacka att där blev ett stopp i Stockholm på denna turné. Hon åkte med Chris på alla stopp i Europa.

Jag träffade flera bekanta ansikten som jag följer på LinkedIn, superkul att träffa dem IRL och få höra mer om hur de jobbar i sina företag. Så nyttigt att få träffa människorna bakom och höra om deras utmaningar och framgångar. Många sa att de följer Odd på Instagram, känns lite overkligt men superkul!

Själva workshopen var på Epidemic sounds kontor på Söder. Coolt kontor med flera våningar. Efteråt bjöd de på pizza och öl på toppvåningen. Kul bara det att glida runt där och kolla in deras ställe.

Idag när jag skriver detta är det dagen efter och jag har fem timmar innan jag ska åka hem då jag tänker sammanställa allt jag fick med mig från igår och göra en checklista på saker jag aktivt ska genomföra. Jag kommer exempelvis fortsätta se över vår prismodell, jobba mer med befintliga kunder och bli mer selektiv när det gäller nya kunder.

De första 16 som anmälde sig fick en bok, jag var en av dem 🙂 The laws of creativity, perfekt sommarläsning!

Anteckningsboken nedan är fullproppad med bra grejer, dags att dyka ner i den nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *