Skip to main content

Mina tre go-to när det gäller solskydd för ansiktet

Det är över två månader sen jag gick över till produkter med solskydd för ansiktet. Jag är väldigt noga med det och har nästan alltid varit. Det är framför allt tre produkter jag använder och de är alla från Paulas Choice. Jag började i vintras testa produkter från Paulas Choice och jag fastnade direkt för dem. Jag har innan dem testat mängder med hudvårdsserier, billiga och dyra. Men detta är den första som jag verkligen tycker ger resultat samtidigt som de inte irriterar huden. Och priset är helt ok jämfört med andra serier med liknande ingredienser. Sen har jag nu i 4-5 månader använt retinol, men det kan jag skriva om i ett annat inlägg.

Här kan du läsa mer om märket Paulas Choice (Skin city) En annan bra sak med detta varumärke är att det finns små förpackningar av nästan alla produkter, så du behöver inte köpa stora tuber för att testa. Det gillar jag skarpt!

Mina tre go-to

Den produkt jag använder mest är Resist Daily Hydrating Fluid med SPF 50. Den använder jag sist i min hudvårdsrutin på morgonen. Den har högt skydd och jag gillar att den inte lämnar en vit hinna efter sig. Den är tunn och täpper inte till porerna så man får utslag, det får jag lätt annars av solskyddsprodukter.

Innan jag lägger på foundation använder jag Smoothing primer serum med SPF 30, den är så silkeslen och gör så att sminket sitter längre. Lägg på din foundation direkt efter du smörjt in ansiktet med denna.

De dagar jag inte sminkar mig då använder jag gärna Essential Glow Moisturizer med SPF 30. Den ger skydd, är lätt färgad och ger ett superhärligt glow. Man känner sig inte lika tråkig i huden med den på.

Så vill du prova något nytt kan jag verkligen rekommendera dessa 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *